dimarts, 2 de febrer del 2010

Alonso di rosso



Per fi comencen a escalfar motors!
La nova temporada de F1 es presenta molt i molt suculenta. Hi han hagut molts i molts canvis de seient.
Michael Schumacher torna a la F1 amb l'equip Mercedes GP Petronas. El cap d'equip, Ross Brawn, coneix bé a Michael, que compartirà seient amb Nico Rosberg, compatriota d'aquest.
Red Bull no variarà els seus seient i mantindrà Vettel (jove promesa que apunta extremadament alt) i Webber.
McLaren incorpora l'actual campió, Button, que compartirà volant amb el seu compatriota Lewis Hamilton.
Williams ficha el veterà Rubinho i el jove Hulkenberg procedent de la GP2. L'avi haurà d'ensenyar al nét com s'hi juga a això.
Renault fa una incorporació de nassos, mai millor dit. El polac Robert Kubica compartirà volant amb una altra incorporació procedent de la GP2, Vitaly Petrov.
Force India manté els seus pilots Sutil i Liuzzi. M'agradaria destacar que Sutil va donar molt bons resultats durant les últimes curses de la temporada passada. Espero i desitjo que faci una bona temporada i que un equip gran posi confiança en ell.
Toro Rosso manté a Buemi i JAUME ALGUERSUARI!. 1 dels 2 pilots catalans de la graella. Molta sort per ell que començarà a tenir molta pressió a sobre.
Ferrari fa el fitxatge estrella i s'emporta la palma amb Fernando Alonso. Juntament amb Massa faran una parella explosiva que pot acabar treient xispes dintre de l'escuderia.
Sauber tindrà a les seves files a Kobayashi, que va sorprendre tothom amb una campanya espectacular, i PEDRO MARTÍNEZ DE LA ROSA!, l'altre català que tindrà lloc a la graella.
Els nous equips són:
Lotus Malaysia amb Trulli i Kovalainen, Virgin Racing amb Glock i Di Grassi, USF1 amb Pechito López, Campos Meta amb Bruno Senna. Aquests dos últims només tindran un cotxe a la seva disposició. No sé ben bé si serà per problemes econòmics o perquè no volen molts cotxes a la graella.


Aquest any no només presenta canvis als volants, sinó que el sistema de puntuació també variarà. El guanyador de la cursa obtindrà 25 punts en comptes dels 10 que obtenia anteriorment. Els darrers classificats s'emportaven 8, 6, 5, 4, 3, 2 i 1 punts respectivament, però la nova mesura otorgarà 20, 15, 10, 8, 6, 5, 3, 2 i 1 punt respectivament, és a dir, s'amplien el marge de pilots amb punts dels 8 als 10 primers. Aquest canvi ve donat per l'increment d'escuderies. També hi haurà noves mesures amb els dobles difusors i els pneumàtics.

Aquest any es presenta molt i molt emocionant. Els diumenges ja no seran tan i tan llargs!

1 comentari:

  1. lo millor de tot sense dubte es que no hi haura repostatges i 28 cotxes a la graella

    ResponElimina

Dades

La meva foto
Sabadell, Barcelona, Spain

Seguidors