dimecres, 27 de gener del 2010

Educació

El cuarto curso de la Enseñanza Secundaria Obligatoria (ESO) tendrá dos perfiles, uno orientado a la Formación Profesional y otro, al bachillerato, pero no condicionarán la decisión final del alumno a la hora de elegir sus estudios posobligatorios.


Aquesta és la primera frase d'un article de diari electrònic de El País. Inútils, incapacitats i colla de desgraciats es queda curt pels impresentables del ministeri d'Educació. Aquesta mesura, que es troba dintre d'un document amb 99 propostes més, és una barbaritat inhumana.
El que diu és que 4rt d'ESO es dividirà en dues branques: els que volen fer batxillerat i, en un altre grup, la xusma que va allà per tocar els collons. Però després diuen que la decisió final de l'alumnat no estarà cohibida a l'hora d'escollir... Doncs llavors què merdes esteu fent? Primer dividim el grup per després deixar-los escollir? però què és això, can pixa? Estem deixant una cosa tal i com estava abans, però epp! al tanto! ara està dit d'una altra manera que queda molt més correcte políticament. Si diem que deixem triar als nanos serem els bons de la pel·lícula i ens penjarem la medalla de ser bons educadors.

En general, el "Ministerio de Educación" fa bastanta pena i la Conselleria d'Educació igual, vull dir, treuen noves lleis i nous documents que venen a dir el mateix que posava abans però amb paraules rares perquè no s'entenguin, s'aprovin i ale, a vivir del cuento. Ja s'han tret unes cuantes lleis de la màniga, com la de la sisena hora. I les extenses queixes en contra de les llargues vacances de les que disfruten els professors i mestres. Doncs si vols tenir tantes ganes de tenir vacances ves a una escola, a un institut, a una Universitat i posa't davant d'una clase de 27 nens i nenes de 14 anys amb les hormones pels núvols i tot de grans a la cara.

Ostia ya! que m'estic indignant massa, ho deixarem aquí per no provocar danys a la meva salut, però això no quedarà així.


Soy siempre el mismo. Y ustedes? Benito Mussolini

3 comentaris:

  1. Com smepre he dit, el sistema educatiu d'aquest el nostre país és una merda pinxant un pal.

    ResponElimina
  2. Estàs molt però molt equivocat si creus que la formacio profesional es per pringats, no tothom ha d'anar a la universitat. El problema esta amb els que no es treuen ni la ESO però la formació professional és el futur.

    ResponElimina
  3. no dic que la formació professional sigui per pringats, dic que si divideixen els grups al principi,doncs que després s'aguantin amb les conseqüències, el que no farem és dividir el grup i després dir: vaaa, fes batxillerat i no fp. perquè llavors estarem fent una divisió absurda que no servirà de res, perquè el funcionament serà el mateix que ara. El que haurien de fer és separar la gent que només va allà per tocar les bolingues des del primer dia de 1r d'ESO.

    ResponElimina

Dades

La meva foto
Sabadell, Barcelona, Spain

Seguidors