diumenge, 31 de gener del 2010

Regal Barça



El Barça de bàsquet està imparable senyors! Només ha perdut 2 partits de lliga i ha passat al top 16 de l'Eurolliga sense cap derrota al seu marcador. Repartint espectacle, donant una molt bona imatge del club i, el més important, fer que el públic gaudeixi dels partits. L'últim partit de la lliga jugat aquest mateix migdia reflexa el que és aquest equip: Regal Barça 105 - 55 Gran Canaria. Apustuflant amics, apustuflant.
La victòria que es va assolir a Vistalegre (Real Madrid 59 - 79 Regal Barça) va ser històrica, el 2-6 del bàsquet.


Amb una molt i molt bona plantilla, confeccionada des dels despatxos, amb "Xixi" Creus al capdavant, Xavi Pascual està transmitint tots els seus coneixements als jugadors. Aquest equip té les posicions més completes que hi pugui haver en tota Europa. La posició de base està comandada per Ricky Rubio i Jaka Lakovic, la millor parella de bases. En tercera rotació entraria Víctor Sada que ha fet un bon paper substituïnt a Jaka mentre aquest estava lesionat. Als alers tenim a Juan Carles Navarro, Basile, Roger Grimau i Pete Michael, Morris i Lugos Barton fent de falsos 3 en ocasions puntuals. Navarro i Basile formen la parella d'alers més canonera que hi pugui haver. Navarro les endolla des de 7-8 metres i Basile fa el seu característic tir en carrera: parada a dos temps sortint del bloc i xof! En la posició de pivots tenim a Bonifas Ndong, Vázquez, Lorbek i ¡Jordi Trias! Vázquez és el jugador amb més taps a Europa i l'embergadura d'Ndong no deixa indiferent. Lorbek és àgil i pot llençar de tres, què més vols?


Aquest equip fa somiar i esperem que aquest equip sigui l'equip de les 3 copes amb Xavi Pascual: Copa, Lliga i Eurolliga!



Incluso si la gente me censura, deberían hacerlo con el sombrero en la mano. Gustav Mahler

1 comentari:

  1. Feia temps que no es veia un equip que anés tant sobrat (si és que s'ha vist mai...)

    ResponElimina

Dades

La meva foto
Sabadell, Barcelona, Spain

Seguidors